povratak

Novi izgled Cromaris ribarnica

S ciljem unaprjeđenja usluge našim potrošačima, redizajnirali smo svoja ključna prodajna mjesta u Zagrebu, Zadru i Rovinju. Redizajnirane ribarnice komuniciraju svježinu i kvalitetu Cromaris ribe i školjki iz Jadranskog mora. Upotrebom izdržljivih i dugotrajnih materijala, prikladnih vrsti prodajnog mjesta, povećana je praktičnost i lakoća održavanja. Novim brandingom i jasnim obilježavanjem proizvoda i cijena ujednačena je direktna komunikacija unutar prodajnog prostora što doprinosi i unaprjeđenju samog prodajnog procesa.
 
Cromaris ribarnice na Dolcu, u Zagrebu i u Zadru uređene su sukladno zahtjevima prostora unutar gradskih tržnica. Ribarnica Rovinj je, osim uređenja interijera, dobila i novu fasadu od istegnutog metala na koju su postavljene ploče za komunikaciju s potrošačima. Također, proširena je staklena fronta izloga kako bi se postigao ugodniji osjećaj u interijeru s više prirodnog svjetla.
 
Redizajn prodajnih mjesta osmislila je tvrtka Brigada d.o.o iz Zagreba specijalizirana za optimizaciju prodajnih mjesta, produkt dizajn i arhitekturu.
 
Radna vremena i lokacije Cromaris ribarnica pronađite na: http://www.cromaris.hr/cromaris-ribarnice-s35

Autor fotografija: Dominik Cergna (Brigada)